Соев шрот – внос и търговия от Щурлев ЕООД

Соев шрот

Вносен соев шрот на българския пазар от Щурлев ЕООД

Ние, от Щурлев ЕООД, предлагаме на българския пазар вносен соев шрот, тъй като това е един от най-полезните фуражи в областта на животновъдството. Осигуряваме транспорт и доставка до място, посочено от клиента.

соев шрот

соев шрот

Качественият соев шрот е един от най-ценните белтъчни фуражи от растителен произход. Има високи нива на протеин и лизин и ниско съдържание на метионин и цистин. Подходящ за комбиниране със зърнени житни фуражи. Този соев шрот, който предлагаме, е изключително подходящ за хранене на селскостопански животни в комбинация с фуражи от зърнени и житни култури, както и със слънчогледовия шрот, който, от своя страна, е богат на метионин.ли

Едно от най-сериозните му предимства е, че няма ограничение за количеството, добавяно в дажбите на животните, особено на свинете.

Добавяне на соев шрот в дажбите на животните

Добавянето на соев шрот в дажбите на животните е в зависимост от вида животно и има следното процентно съотношение.

соев шрот - фураж

соев шрот – фураж

  • Птици: 10 – 30%
  • Зайци: 3 – 8%
  • Прасета: 2 – 20%
  • Преживни животни: 5 – 10%
  • Риби: 20 – 30%

Соята, като суровина в хранително-вкусовата промишленост, е ценна и по тази причина потреблението й в световен мащаб се увеличава ежегодно. В това число се включва употребата на соевия шрот в животновъдството.

В Щурлев ЕООД знаем всичко за качествения соев шрот, неговите предимства, безценни качества и свойства, така че се свържете с нас при нужда от каквато и да било информация.