Фуражи и храни за животновъдството от Щурлев ЕООД

Фуражи и храни

Фуражи и храни за животновъдството. Внос и търговия с храни за селскостопански животни

shturlev_logo
Ние, от Щурлев ЕООД, сме специализирани в търговията с фуражи и храни за селскостопански животни. На пазара за храни за животновъдството сме от 2000 г. и осигуряваме транспорт и разнос.

В областта на търговията с фуражи и храни за селскостопански животни, имаме разработена търговска мрежа във Великотърновска, Габровска и Русенска област.

Предлагаме следните услуги и продукти:

  • Продажба на храни за селскостопански животни
  • Търговия с фуражи и фуражни смески
  • Продажба на комбинирани фуражи за животновъдството – за малки пилета (бройлери), кокошки носачки, гълъби, пуйки, патета, зайци, прасета, свине, агнета, телета, крави.
  • Продажба на пшенични трици, соев шрот и цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло

Ние сме тясно специализирана фирма във вноса и продажбата на цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло за територията на България. Със седалище във Велико Търново, извършваме своята дейност в подкрепа на развитието на българското селско стопанство във всички негови проявления.

Дългогодишният ни опит и професионализъм в областта на търговията с фуражи и храни за селскостопански животни, ни прави предпочитан партньор на българския фермер. Това твърдение е на базата на голеемия брой клиенти от България и чужбина, които предпочитат нашите продукти и услуги.

Партньори

gebi_logoGebi
С над 300 служители, Gebi е истински лидер в прозводството на фуражи и фуражни добавки на Балканския полуостров, от 1893 г.
Сайт

Галерия

Не се колебайте да ни потърсите.
Най-големият подарък за нас е Вашият успешен бизнес!